Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/e-hoteluri.org/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36
Accor isi extinde brandul Mercure in Marea Britanie

AccorConducerea grupului hotelier Accor a anuntat ca doreste sa extinda portofoliul de cladiri ale brandului Mercure in Marea Britanie. Potrivit purtatorului de cuvant al companiei internationale, Accor va construi pana la 75 de hoteluri in Marea Britanie in urmatoarea perioada, mai ales ca rezervarile hoteliere in Londra sunt din ce in ce mai numeroase.

Accor se extinde in toata Europa

Dupa ce de curand a anuntat ca se va extinde pe piata din Rusia datorita dezvoltarii programului de zbor a companiilor aeriene din regiune, conducerea Accor vizeaza crearea unei strategii de expasiune teritoriala a brandului Mercure in toata Europa. Jonathan Sheard, managerul general al Accor in Londra, a declarat ca primul hotel Mercure va fi deschis la inceputul anului 2013 si va avea o capacitate de cazare de 394 de camera. Reprezentantii companiei din industria ospitalitatii au precizat ca odata cu deschiderea oficiala a unitatii de cazare se vor creea pana la 120 de locuri de munca. Jonathan Sheard a precizat ca atat Londra, cat si Irlanda reprezinta destinatii importante pentru oamenii de afaceri si pentru turisti, iar brandul Mercure va veni in intampinarea lor cu cele mai bune servicii. Sheard a mai spus ca termenul de implementare a strategiei de extindere in Marea Britanie este la finalul anului 2015. Conducerea Mercure a declarat ca inaugurarea a 75 de unitati de cazare ar creste vizibilitatea brandului la nivel mondial si ar oferi si alte posibilitati de extindere, chiar si in America de Nord. Primul hotel Mercure din Londra se va deschide in luna ianuarie 2013 si se va numi Milton Keynes Abbey Hill.

La nivel mondial, grupul international Accor detine 724 de unitati de cazare Mercure in peste 50 de tari, iar daca extinderea grupului se va mentine constanta pana in 2015, Accor va detine peste 1000 de hoteluri in intreaga lume. Accor este prezent pe piata ospitalitatii internationale de peste 40 de ani si detine in portofoliul sau branduri hoteliere renumite precum: Sofitel, Pullman, Novotel, Mercure, Suitehotel, Ibis, All Seasons, Etap Hotel, Formule 1 si Motel 6.

Posted in Hoteluri
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , ,
X