Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/e-hoteluri.org/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36
Cea mai scumpa camera de hotel din lume costa 81.000 $

Cercetatorii din industria hoteliera au analizat care sunt cele mai scumpe camere de hotel din lume. Potrivit specialistilor, cea mai scumpa unitate de cazare din lume se afla in Elvetia, la hotelul President Wilson. Aici, cea mai scumpa camera de hotel costa aproximativ 81.000 de dolari. Clientii care fac rezervari hoteliere pentru apartamentele de lux din Geneva sunt in general clientii arabi ce au averi estimate la peste 10 miliarde de dolari.

la hotelul President Wilson

Aparamentul de 81.000 de dolari este dotat cu geamuri blindate, colectii de arta spectaculoase si are vedere catre muntii Alpi. Apartamentul ocupa tot etajul 8 al hotelului President Wilson si are o suprafata de 1.600 de metri patrati. Potrivit jurnalistilor de la Business Insider, apartamentul are 12 dormitoare si 12 bai, iar de-alungul timpului aici s-au cazat personalitati precum: Bill Clinton, Mihail Gorbaciov, regele Arabiei Saudite si Tony Blair.

Usa apartamentului exclusivist are geamuri blindate, oferind astfel o securitate sporita, motiv pentru care apartamentul a fost ales de celebritati precum: Michael Jackson, Bill Gates si Richard Branson.

Printre facilitatile pe care hotelul President Wilson le ofera clientilor din apartamentul de lux se numara: accesul la un lift privat, serviciul de paza accesul la o baza pentru elicoptere si balcon personal. In camerele apartamentului, clientii au si un pian Steinway si un televizor cu diagonala de 261 cm, care costa peste 130.000 de dolari.

Clientii exclusivisti au o intreaga echipa la dispozitia lor, format din personal calificat precum: asistenti personali, majordomi sau bucatari.

Parte a grupului hotelier Starwood Hotel&Resort, hotelul President Wilson este cunoscut in intreaga lume pentru serviciile de 5 stele pe care le ofera celor mai mari celebritati din lume. In afara de apartamentul care costa 81.000 de dolari pe noapte, conducerea hotelului ofera si alte apartamente la pretul de 65.000 de dolari pe noapte.

Posted in Hoteluri
Tagged , , , , , , , , , , ,
X