Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/e-hoteluri.org/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36
Hoteluri sub 100 de dolari in Singapore

Singapore - HoteluriCei care se hotarasc sa-si petreaca concediul in Singapore, analizeaza atent tarifele, pentru a-l amortiza pe cel la bilete de avion. Pe langa acele zboruri lungi si obositoare, iata ce presupune o vacanta atat de exotica.

Pentru ca viata este ieftina in Singapore, de la mancaruri si bauturi alcoolice, pana la vizitarea obiectivelor turistice. Cu putin noroc, se gasesc si hoteluri cu tarife sub 100 de dolari pe noapte. Unul dintre acestea este 4 Hotel 81 Bugis, situat chiar in centrul orasului, langa Raffles Place si Suntec Convention Center. Camerele sunt curate si confortabile, iar serviciile incluse numara WI-FI, televizor si dusuri.

Venue Hotel este situat in Joo Chiat din cartierul Peranakan. Este un hotel foarte elegant, cu fatada in stil colonial, iar interioarele de tip edgy. Scaunele de pe hol sunt ornate cu aur, iar podelele de culoare inchisa sunt din lemn masiv. Serviciile includ WI-FI, televizor, frigider si seif.

Un alt hotel recomandat este Marrison, foarte popular printre turistii care vor sa exploreze orasul. Camerele au acces WI-Fi, includ televizoare si DVD. Gara MRT Bugis este chiar dupa colt. Dezavantajul acestui hotel este mancarea. Feedback-urile turistilor au fost negative, recomandandu-se sarirea micului dejun.

Posted in Calatorie, Hoteluri
Tagged , , , , , , ,
X