Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/e-hoteluri.org/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36
Ofertele hotelierilor de Craciun si Revelion

Oarecum in spiritul anilor trecut, si in 2010 cele mai cautate pachete turistice pentru vacanta de iarna sunt cele de Revelion, care s-au vandut mai bine decat cele de Craciun, dupa spusele oficialilor din turism.

Craciun si Revelion

Acestia spun ca in ce priveste ofertele interne, au epuizat in proportie de 70-100% locurile oferite, cele mai multe dintre rezervari fiind facute pentru perioada Revelionului.

In Harghita, presedintele Asociatiei de Turism din Baile Tusnad spune ca cele mai cautate unitati de cazare sunt pensiunile mici, fara mese incluse, care sunt deja rezervate in proportie de 90%. In pensiunile mari, cu 15-20 de camere, restaurant si facilitati wellness (sauna, masaj, jacuzzi, abonamente la partiile de schi, excursii etc.), ofertele sunt extrem de tentante, insa nu sunt la fel de cautate ca pensiunile mici. In unitatile de cazare mai mari, locurile sunt rezervate in proportie de 80%.

Pentru Bihor, ofertele de Revelion de anul acesta sunt cu 10 procente mai ieftine decat anul trecut. Unele hoteluri au fost rezervate in proportie de peste 60 pana la 100%, iar pentru zonele de munte – Vartop si Stana de Vale – unele pensiuni au fost rezervate pentru Revelion inca din octombrie.

La Baile Felix, hotelurile intampina turistii cu oferte speciale. Preturile pornesc de la 1.300 de lei pentru pachete de patru nopti, iar pentru sapte nopti, tarifele pornesc de la 1.800 de lei. Potrivit directorului complexului President din localitate, tarifele sunt anul acesta cu 10 procente mai mici.

Pentru judetul Gorj, spatiile de cazare sunt ocupate aproape integral de Craciun si Revelion. E vorba de hoteluri si pensiuni din Ranca, unde preturile pachetelor turistice variaza de la 650 la 2100 de lei. Turistii care vin aici vor avea la dispozitie trei partii de schi, dintre care una dotata cu tunuri de zapada.

La Sinaia, turistii pot rezerva pachete turistice inclusiv in rate, platind avans de 10% si trei rate din decembrie pana in februarie. Fata de anii trecuti, in 2010 turistii au pentru prima data posibilitatea de a cumpara vacante in rate direct de la cei care ofera cazarea. Ofertele pentru Craciun la Sinaia incep de la 369 de lei de persoana pentru trei nopti de cazare in demipensiune, si 699 de lei de persoana pentru sapte nopti, in aceleasi conditii.

Posted in Hoteluri
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
X