Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/e-hoteluri.org/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36
Shangri-La deschide un hotel in Insula Hainan

Insula HainanConducerea hotelului Shangri-La a anuntat ca va deschide o noua unitate de cazare in Insula Hainan. Hotelul va avea o capacitate de cazare de 337 de camere si va fi localizat intr-o gradina luxoasa, departe de zona urbana unde se gasesc hoteluri ieftine.

Reduceri la tarifele de cazare in prima luna de la deschidere

Conducerea Shangri-La a precizat ca sistemul de rezervari hotel pentru sarbatorile pascale din anul 2013 este deja deschis. Oaspetii care doresc sa celebreze Invierea Domnului departe de zgomotul orasului pot alege Hotelul Shangri-La din Hainan. Aici, clientii vor beneficia de reduceri la tarifele de cazare pe tot parcursul lunii mai a anului 2013. In plus, clientii care vor face rezervari hoteliere pana la finalul lunii ianuarie vor beneficia de transport gratuit de la aeroport pana la hotel.

Purtatorul de cuvant al grupului Shangri-La a declarat ca unitatea de cazare din Hainan detine o cladire formata din apartamente ce pot fi special amenajate pentru tinerii proaspat casatoriti. Conducerea noului hotel a precizat ca tinerii pot opta pentru buchete de trandafiri in camera sau lenjerie de pat de culoare rosie, fara nici un cost suplimentar.

Pentru oamenii de afaceri, noul hotel Shangri-La ofera 2.400 de metri patrati de spatii de intalniri si birouri private ce pot fi inchiriate pentru suma de 200 de dolari. In plus, clientii Shangri-LA vor beneficia de sisteme Wi-Fi de mare viteza, spatii de recreere, piscine interioare si exterioare, terenuri de tenis de camp, spa si masaj.

Noua cladire este detinuta in totalitate de Grupul Universe Holdings si e Hotel Management Ltd.

Shangri-La este un complex hotelier cu sediul principal in Singapore. Hotelurile Shangir-La au o capacitate medie de cazare de 747 de camere de lux si apartamente. Grupul hotelier a fost infiintat in anul 1971 si se afla pe locul 25 in topul celor mai luxoase hoteluri din lume.

Posted in Hoteluri
Tagged , , , , , ,
X